Meniu
Cosul tau

Blue Square

Producator: Blue Square
Adeziv polistiren este utilizat pentru lipirea interioara a materialelor izolatoare fonic si termic precum polistirenul expandat presat si poros, vata minerala, panouri izolatoare termic, chesoane de polistiren etc. Produsul este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, de la hobby pana la utiliza..
13,00 RON
Producator: Blue Square
Izolantul acrilic este recomandat pentru izolarea rosturilor cu miscare redusa din pereti, lemn, zidarie, imbinari intre pereti, panouri din gips-carton sau pereti despartitori si izolarea imbinarilor din jurul ramelor usilor si ferestrelor. Acesta se poate vopsi! . Produsul este potrivit pentru o g..
0,00 RON
Producator: Blue Square
Silicon universal este recomandat pentru izolarea rosturilor in aplicatii profesionale si casnice - in jurul ramelor de usi si ferestre, industrie - caroserii, containere, rulote,izolarea ansamblurilor de sticla, supreafete vitrate, suprafete din metal emailat, panouri epoxidice si poliesterice, pol..
20,00 RON
Producator: Blue Square
Spuma poliuretanica cu aplicator este recomandata pentru montajul usilor si ferestrelor, umplerea golurilor, izolare fonica si termica a peretilor despartitori, panourilor sandwich, acoperisurilor, conductelor de apa, canalizare si incalzire centrala. De asemenea se poate utiliza pentru etansarea de..
17,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies