Meniu
Cosul tau

Tamburi cu Fir

Producator: BLADE
Mosor (tambur) cu fir pentru motocoasaAcest tambur cu fir este compatibil cu majoritatea modelelor de motocositori .Utilizat pentru cosirea si curatarea vegetatiei medii si mari (boschetilor si maracinilor).Pas 1.25.Piulita 10 mm..
42,00 RON
Cap tambur / mosor motocoasa cu fir Autocut 26-2 (piulita 10 x 1) Cap tambur / mosor motocoasa cu fir Autocut 26-2 (piulita 10 x 1)
Nou
Producator: MIROMOTO
Descriere Cap de cosire semiautomatic cu două fire de tăiere pentru ajustări în jurul zidurilor, trepţilor sau încadrările cu borduri a straturilor. Coseşte deosebit de repede şi eficient. Firul de nylon de tăiere este ajustat în timpul mersului automat, prin atingerea capătului de cosire de sol. A ..
50,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Mosor universal cu cap metal Utilizat pentru cosirea si curatarea ierbiiFirul se regleaza automat dupa lovirea usoara a capului cositor de pamant Grosime fir 2.4 mm, orice forma Piulita: 10 mm Pas filet 1.25Diametru mosor: 115mm..
20,00 RON
Tambur Motocoasa automat portocaliu cu buton metalic Easy Feed M10, pas 1.25 (GF-1680) Tambur Motocoasa automat portocaliu cu buton metalic Easy Feed M10, pas 1.25 (GF-1680)
Hot
Producator: MICUL FERMIER
Compatibil pentru majoritatea motocoaselor:Micul Fermier, ProCraft, UralZid. UralMash, Baikal, Stern, Yusen, Silen, Alpin, Yamamoto, ijmash, Rupez, Craft-Tech, Moghilev..
30,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Autocut automat    Cap taietor cu doua fire a caror lungime se poate regla in functie de lungimea de taiere pe care doriti sa o realizati Se utilizeaza la lucrarile de cosire si amenajare, in locuri cu obstacole si nu numai.  Firul se poate introduce fara a fi nevoie sa desfaceti auto..
25,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies